2013. április 2., kedd

Az online játékok

Az online játékok, nagyon népszerűek és sokak kedvencei. Ezek a remek kis játékok, egyik legnagyobb vonzereje az, hogy közvetlenül a böngésző ablakban játszhatóak, így semmit se kell letöltenünk hozzájuk. Illetve ez persze nem teljesen igaz, flash player, böngésző és internet kapcsolat kell az ingyenes online játékok használatához! De ezen kívül tényleg semmi másra nincs szükség és igen, jól olvasta a kedves olvasó, ezek a játékok ingyenesek!

Az online játékok

online játékokPersze ezért azért némi kompromisszumot kell kötnünk! Az online játékok minőségben sokszor nem vehetik fel a versenyt az offline, nagy pc játékokkal, de ott volt a "sokszor" szó. Mert bizony ezek között a játékok között is vannak ám nagyon jó, minőségi darabok is! 

Léteznek olyan online játékok amelyeket a nagy társaihoz hasonlóan fejlesztő csoportok készítettek, grafikussal, programozóval, zene íróval. Mégis ingyen kapjuk őket. Vajon miért? Hol van buktató?

Elárulom nincs! Az online játékok fejlesztői a játékokban elhelyezett reklámok bevételeiből élnek. Éppen ezért, gyakorlatilag azzal fizetünk a játékért, hogy nézzük a benne lévő reklámokat. És úgy gondolom - remélem a kedves olvasó is-, hogy ez igazán nem nagy ár egy tartalmas és színvonalas kikapcsolódást nyújtó játékért cserébe!

Szóval manapság ha valaki szórakozni akar, már nem kell súlyos összegekért szoftvereket venni, esetleg illegális forrásból beszerezni őket. Elég csak rákeresnie ezekre a játékokra a neten és, tömegével válogathat a jobbnál-jobb darabok között! És ezek között a felhozatal nagyon színes, hiszen nagyon sokféle csoport, játék kategória létezik. Aki az autókat szereti azoknak ott vannak az autós játékok, aki a horrort azoknak a zombis játékok a megfelelő kategória, de még külön a lányoknak is léteznek lányos játékok! Egy szóval a lehetőségek tárháza végtelen! Mindenki megtalálja ízlésének, vérmérsékletének és az érdeklődési megfelelő szórakozást percek alatt, egy kis keresgéléssel.

Jó szórakozást mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése